2009. július 31., péntek

Szülinapozás

Nagy nap volt a tegnapi Leventénk életében, hiszen 1 éves nagyfiú lett. Este jöttek köszönteni Feri nagybátyó, András nagybátyó, Mami és Elizke nagynéni. Velük együtt ünnepeltünk. A születésnapi torta direkt olyan volt, amit Levente is ehetett volna, de nem kért belőle. Finom gyümölcsös (alma és barack) rizstorta volt, barack szeletekkel a tetején. Gyertyát is tettünk rá. Leventének a gyertya volt a legérdekesebb rajta. Ime:
Aztán jött a nagy ajándékbontás, mert Feri nagybátyótól kapott egy csomó szép ajándékot. A képen a rongyfoci labda és a kutyus látható, de kapott még egy Feri által hímzett kispárnát, homokozó szettet és kajás dobozokat.

Mi meg a mamitól kaptunk egy nagy doboz mogyorós csokit. Vidám volt a szülinapozás.

Egyébként már kijelenthetem, hogy Levente tud járni, sőt szaladni is. Egész nap ezt gyakorolja. Ma az új focilabdát cipelte innen-oda és onnan-ide. :-) Készült róla egy videó is.

Illetve csináltam egy videót arról is, hogy hogyan "tud" inni pohárból egyedül. A szülinapi képeket is felraktam a diavetítésekhez.

A sok szaladgálásnak a lakásban meg van az eredménye az alvásban is. Napközben kb. másfél órát szokott aludni, így este már 9-kor kidől és alszik, reggel pedig 7 óra, fél 8 körül kelünk. Ez már kezd ideális lenni. Éjjel még többnyire kelünk, de csak egyszer olyan 4-6 óra között valamikor.

Az evés viszont még mindig elég változó. Hol eszi a darabosat, hol nem. Hol eszik valamit, hol nem akar enni. Újabban inkább apával szeret enni. :-) Aminek persze én örülök, csak az a baj, hogy ez nem túl sűrűn kivitelezhető, mivel apa nem sokat van itthon, de hát ez van.

Akartam még írni, hogy milyen volt Leventének a születésnapja 1 évvel ezelőtt, de majd legközelebb. Megszeretném örökíteni, amíg még emlékszem rá. :-)