2009. július 22., szerda

Fogacskák és léptek

Nagyon úgy tűnik, hogy bújik Leventének a negyedik fogacskája. Alul ugye már van kettő és felül is egy és ott most bújik a másik is. Már képet is sikerült csinálnom a felső fogacskáról, persze csak így alul nézetből. :-)
Este nyűgös is volt miatta, de aztán az éjszakát meg teljesen átaludta. 10-kor feküdt le és 7-kor kelt. Nagyon ügyike!!! :-)
Már nem csak az én gépemet bitorolja, hanem apáét is. Még a székét is elfoglalja.
Egy újdonság: annyira ügyesen gugol már, hogy a legújabb hobbija, hogy gugolva játszik, aztán megfog egy játékot és feláll és álldogálva nézegeti, aztán megint legugol és közben nagyon szépen egyensúlyozik. Az új nagy labdával is szokott mutatványozni. Két kézzel megfogja és feláll vele. Szeretné dobni is, de akkor általában még elpottyan. Ezt még lehet gyakorolni...
Tegnap a lépések is fejlődtek. Este meg tette az első "hosszabb" útját, természetesen apa felé. Apa a szobaajtóban állt Levente pedig az ágytól indult felé. Kb. 10 lépést tett meg önállóan. Csak ámultunk és bámultunk. Olyan ügyes nagyfiú már...
Szombatra van meghirdetve az idei Balaton-átúszás. Szurkolunk az időjárásnak, hogy jó legyen. Apa, mint minden évben, szeretné megúszni a magyar tengert. Mi is szeretnénk Leventével menni, remélhetőleg sikerül. Már úszópelenkát is beszereztünk. Még valami neki való úszógumit keresünk. Olyan beülősre gondoltam. Ha valaki tudja hol lehet kapni, szóljon!