2009. február 22., vasárnap

Újabb hírek apáról

Tegnap megint sikerült beszélni Sanyival. Egészen ügyes volt a versenyen. Az ő kategóriájukban 38-an indultak. Az első nap 35-en teljesítették a távot hiba nélkül, ebből Sanyi 17. lett. Másnap már csak 25-en teljesítették, ebből Sanyi 5. lett és végül összesítve 38 versenyzőből 21-en teljesítették mindkét napot, amiből Sanyi 10. lett. A többiek is jók voltak nagyon.
Tegnap a verseny közben elkapta őket egy eső, jéggel kombinálva. És egész nap többször is viharos lett az idő, az internetük is szakadozott. A tegnapi szállással már meg voltak elégedve. Ma vásárolgatni fognak (nem tudom mit) és a tengert nézik meg, ha olyan lesz az idő. Már 200 fényképnél tart Sanyi. Kérdeztem milyen Izrael, erre csak azt mondta, hogy nagyon durva (szokások, életmód és felfogás szempontjából) és koszos. Északon a hegyek viszont szépek.
Remélhetőleg ma még tudunk vele beszélni. Aludni ma már nem sokat fognak, mert hajnali 3-kor indulnak Tel-Aviv-ba a reptérre. Elvileg holnap délben már itthon lesznek (Szegeden).

Itt nálunk is zajlott az élet. Még pénteken jött hozzánk a mami és itt is aludt. Jól jött a segítsége, mert azért Leventével napi 24 órában elég kimerítő és este már csak sírás mellett engedett ki WC-re. 2 napja már husit is eszik, nagyon ügyes.
Aztán tegnap a mamáék is eljöttek hozzánk. Megcsodálták a nagy tudományunkat - mászást, félig ülést, fenék feltolást és kanalazást. Levente kapott almát, barackot és egy tündéri kis orkán mellényt, ami kétoldalas - kifordítva is használható. Este már fél 10-kor aludtunk és csak reggel 8-kor keltünk, persze most éjjel is ciciztünk 1-szer. Nagyon ügyes volt! :-) Most pedig énekelget...