2009. február 20., péntek

Apa beszámolója

Este sikerült egy kicsit "beszélni" Sanyival Skype-n. Sajnos most nem volt mikrofonjuk, így írkáltunk. Éppen ezért csak mondat foszlányokra futotta.
Tegnap egész nap utaztak, este értek a "szállásukra". Egy zárt közösség látta őket vendégül egy faluban, amit valami kibuc-nak hívnak és teljesen be van kerítve. (Nekem erről a Star Wars jut az eszembe, ott voltak kibucok, akik elrabolták Anakin édesanyját - na mind1.)
A kajára panaszkodott, hogy gáz. A pirított kesu duó és a tea tetszett csak neki.
Jártak Jeruzsálemben. Megnézték az "öreg" városrészt és a siratófalat. Minden teli volt fegyveres katonával. Csinált sok képet, már 120-nál tart (2 nap alatt). :-)
Délután Izraelt beterítette vmi homokfelhő. Olyan volt mintha sűrű köd lenne és Sanyi folytósnak érezte. Állítólag az eső majd letisztítja.
Mostmár északon vannak, 70 km-re a Galilei tengertől. Azt mesélte még, hogy Izraelben nem divat a takarítás, minden tiszta gané (hozzá teszem, Sanyi tisztaság mániás). Ha hazajött, mindenét el akarja égetni. :-) Hát akkor tényleg nagy kosz lehet. Amikor "beszéltünk" épp fürdeni készült. Nem tudom végül fürdött-e, mert a többiek azt mondták, hogy nagyon gáz a fürdőszoba. Sanyit idézem:
"Mo-n a legrosszabb kolesz is patika."
Fél, hogy kirügyeznek majd Izraelben. :-)
Hát ennyit tudtunk meg tegnap este. Versenyről nem volt szó, de ha utaztak, gyanítom az edző versenyt kihagyták. Ma viszont már éles verseny van, remélem este erről is beszámol.

Manócskának nagyon tetszik a sütőtök. Ezt nyeli eddig a legjobban. És milyen büdit tud tőle kalkilni?!? :-)
Most hogy már nem csak szopik, végre nem kell félnünk a kakitól, hogy befogja a ruháját, mert mostmár nem folyik ki. Viszont most a kajával tudjuk jól összekenni. :-) Hiába az előke. Az kaja közben véd, de mikor később játék közben kiböfizik, akkor jól összekeni magát. :-( Nem semmi!
Tegnap ügyesen az erkélyen aludt délután. (Szerencsére egyik szomszéd sem bagózott.) Éjszaka nagyon rendes volt, átaludta az éjszakát. Fél 11-kor feküdtünk és reggel 6-kor kelt. Kis ügyes! :-)