2009. május 19., kedd

Doki néninél

A ma éjszaka nagyon rövid volt. Levente este sokat sírt. Nem igazán tudtuk megfejteni, hogy miért is. Vagy a pocija fájt, vagy az ínye, vagy mindkettő. Fene tudja! 10-től próbáltuk elaltatni, mert közben meg hulla fáradt volt, de végülis fél 1-kor sikerült elszenderülnie.
Aztán reggel korán keltünk, mert mentük doki nénihez 8-ra. Nagyon szépen fejlődött Manócska az elmúlt 2 hónapban, mert kereken 1 kg-t hízott (már 8,5 kg, pontosabban 8450 gr) és 71,5 cm. A holdacskáját megint megcsodálta doktor néni, nagyon tetszik neki valamiért. :-) Csinálok majd róla képet, mert még meg sem örökítettük.
Legközelebb már az 1 éves vizsgálatra kell mennünk július végén. Borzasztó, hogy rohan az idő. Tényleg mindjárt 1 éves lesz. Hihetetlen!
A rövid éjszaka megtette hatását, ma már másodjára aludt el. Igaz először csak 1 órácskát aludt, remélem, most kicsit többet fog. Tegnap napközben is alig aludt. Ezekkel a fogacska bújásokkal nagyon rendszertelen és összekuszálódott lett az alvás, pedig már kezdtem rendszert felfedezni benne. :-( Na mind1. Egy manó nem óramű. :-)
Hopp, dörög az ég. Remélem nem fog rá felébredni. Már esik is. A délutáni séta lehet hogy így elmarad...