2009. április 13., hétfő

Levente: Különös napok

Kedves Nénik és Bácsik!
Olyan régen meséltem, hogy már nehéz összeszedni a gondolataim, hogy mi is történt azóta. Csütörtökön sétából hazafelé tartva összetalálkoztunk Matyi bácsival és apával, így apa csatlakozott hozzánk és együtt jöttünk haza. Már nagyon régen sétáltunk apával együtt.
Anya csinált rólam egy videót, ahogy vonatozom. Már tudom tologatni a vonatot. :-)
Pénteken majdnem találkoztunk Ritával, de aztán csak nem jött össze. Na majd legközelebb. Sétánál Viviennel futottunk össze és egy kicsit "beszélgettünk" babanyelven. :-) Este anya nagybevásárolt, hogy apa tudjon mit vinni a versenyre magával.
Szombaton és vasárnap apa versenyen volt a Bükkben, de azért mi sem unatkoztunk anyával. Különös napjaink voltak, nem olyanok mint a hétköznapok, mikor apa nincs itthon.
Szombaton a tata eljött értünk autóval és kimentünk Domaszékre. Útközben a dédit is meglátogattuk az otthonban. Vittük a traktort is és sétáltunk a faluban. Nagyon érdekes volt, rengeteg új dolgot láttam. Enni is jókat ettem a jó levegőtől. Anya csak lesett, hogy mennyi fér belém. :-) Kaptam a mamától egy farmernacit és egy nyuszikát. Nagyon tetszenek. Este jöttünk csak haza, már sötétben.
Vasárnap délután meg a mami jött hozzánk a nagybátyóimmal és nagynénimmel. Nagyon vártuk őket, még ki is sétáltunk eléjük a buszmegállóba. Még itt voltak, mikor apa is hazaért. Kaptam nagybátyótól nyuszit, békát, meg még sok mindent anyával együtt.
Ma délelőtt meglepi vendégek voltak - nem számítottunk rájuk - Gábor és Norbi jöttek el. Norbi meglocsolta anyát, hogy jövő húsvétig ne hervadjon el. Mi majd apával jövőre fogunk locsolkodni. Most pedig megyünk sétálni, apával együtt - remélhetőleg. :-)
Boldog Húsvétot mindenkinek!!!
Puszi, Levente