2009. március 13., péntek

Bibi és macikák

Tegnap nem történt különösebb esemény. Levente evett szépen, aludt napközben és játszott is ügyesen. Már 2×fél órára elfoglalta magát a járókában. Persze látótávolságon belül kell lennem, de ez megoldható. Azért, ha nem veszi észre, már ki is tudok osonni a szobából. :-)
Este szerzett egy kis bibit az arcára. A szokásos esti torna keretében, a nagyágyról kapaszkodott a járóka tetejébe. Először két kézzel (eddig oké) és rugizott. Aztán elkezdett vagánykodni, és már egy kézzel fogódzkodott rugizás közben. Ilyenkor persze előbb-utóbb borulás lesz a dologból. Jobb esetben csak az ágyra dől, rosszabb esetben - mint tegnap is - neki a járókának. Így most a jobb szeme alatt (képen balról) éktelenkedik egy kis bibi. Ime:
Éjjel megint szépen aludt, 10-kor kelt fel. Most pedig játszik a járókában. Olyan aranyos, felfedezte a macikákat. :-)
Már nekünk is volt 3 macink (2 az enyém, 1 apáé), meg Leventének is hozott a Jézuska 3-at, így 6 macink van. Miután lenyitottuk a nagyágyat a nappaliban, nem volt helyük és beköltöztek a járókába. Szépen körbe ültek. Eddig nem foglalkozott velük Levente, ma viszont mindegyiket szemügyrevette és megvizsgálta. Na azért nem sokat játszott velük, de azért számbavette őket.
Na megyek, mert elfogyott a játszani való a járókában. ;-)