2009. január 13., kedd

Rendszertelenség

Az utóbbi 2 napunk a rendszertelenség jegyében telt. Rendszertelenül aludt és szopizott Levente. Nem tudom már megint mi történhetett. Mikor már éppen úgy érzem, hogy beállt egy rend, akkor minden felborul. Vajon miért?
Vasárnap átmentünk Ritáékhoz. Itt laknak a töltés túloldalán, csak egy lépcső választ el minket. :) Sanyi rendbe tette Rita számítógépét, mi meg Leventével játszottunk. Először játszott szőnyegen. Élvezte, de volt egy kis sírás is, mert a szőnyegen koppan a feje, ha elborul. De nem volt komoly. Ezt is szokni, tanulni kell.
Mielőtt valaki aggódna, Ritáéknál padlófűtés van, nem fázott a szőnyegen.
Géza is ott volt Ritánál. Levente nagyon összehaverkodott vele. :)
Aludni alig aludt vasárnap, de tegnap is összesen egy 3/4 órát pihent. Most viszont épp alszik.
Tegnap kapott levelet a bankomtól. Számlakivonat volt a Start-számlájáról. Gyanusan nézegettem, mert csak a saját utalásom látom rajta, az államtól kapott 42eFt-ot nem, és az éves állami támogatást sem. Sehol nem olvastam róla, de lehetséges, hogy még ezt is külön kérvényezni kell, hogy átutalja a MÁK??? Na majd utána olvasok. Amúgy nem értem miért kell ezt ennyire megbonyolítani. Már az igénylés is eltúlzott és fölösleges iratokat kérnek. Minek nekik Levente adószáma? Minek igazolás arról, hogy én kapom a családi pótlékot, mikor a számlámra utalják (a bankomnak látnia kéne). Ha meg kaptak igazolást, akkor meg automatikusan mennie kéne a pénznek is, nem? Na mind1. Bürokrácia...
Manócska felébredt, beszélget. :) Megyünk szopizni. Viszlát mindenkinek! :)