2009. január 19., hétfő

Nem unatkozunk

Ahogy Levente is írta, vannak új kis produkciói. Nagyon édes! :) Főleg a hintázás tetszik. Sanyi úgy mondja, hogy kutyusozik. :) Nekem inkább hintázás.
Annyi mindent akartam írni, de már nem mind jut eszembe. Múlt héten megkaptuk a levelet az Államkincstártól, hogy gázár és távhő támogatást állapítottak meg nekünk január 1-től. Remélhetőleg a következő számlákban már látni is fogjuk.
Szombaton Sanyi tanfolyamon volt. Versenybíró lesz belőle. Legalább is reméljük. :) Még 2 alkalom lesz. Szombaton is menni fog. Ezért nem tudunk most látogatóba menni a mamákhoz.
Nem is tudom már, mi történt még ezen kívül a hétvégén. Néha úgy összefolynak a napok.
Mától megint rendelünk ebédet, így most újra több időm van Manócskázni. :) Ma nagyon ügyes volt. Délben aludt egy nagyot. Addig folytattam a kirakót. Karácsony óta rakunk egy 1500 db-osat. Egy szép vár van rajta sziklákon, a háttérben pedig hegyek és fák őszi színekben. A várat még együtt raktuk ki Sanyival, de a többit - a nehezét - rám hagyta. Kezd zavarni, hogy elfoglalja az egész étkező asztalt, ezért úgy döntöttem a héten befejezem. Remélem sikerül. Mikor Levente felébredt, elmentünk sétálni. Este főleg babáztunk, mert olyan kis vacak, hogy nem lehet ott hagyni. :)
Az előbb már elaludt, de aztán felébredt, most pedig bekakilt itt az ölemben. :) Még ilyet?!? :) A pocak nem hagyta aludni. Na megyünk pelust cserélni.
Jaaa, és vannak új képek a diavetítésben.
Jó éjt!!! :)