2009. január 23., péntek

Látogatók

Tegnap egy kolleganőm járt nálunk. Ő már idősebb nálam és nagyon kíváncsi volt Leventére, mert mesélte, hogy már a férjével ők is vágynak unokákra. Neki 4 gyereke van: 3 lány és 1 fiú. A legnagyobb nálam 4 évvel fiatalabb és ő is Karolinás volt. Illetve a többiek is. Nagyon aranyos volt, mert csomó mindent hozott nekünk, túl sokat is. Kapott Levente 2 gyümölcsitalt. Az egyik alma és barack ízű a másik pedig alma, szőlő és feketeribizli. Nemsoká úgyis kezdjük a hozzátáplálást, amit a gyümölcslevekkel kell indítani. Kaptunk még egy halom banánt, narancsot, egy doboz csokit és cseresznyés-banános Milford teát. Meg kaptam egy nagyon illatos jácintot is. :)
Ma pedig a mami jött látogatóba hozzánk. Nagyon jól jött, mert így meg tudtam mosni a hajam és sétáltunk is egy nagyot Leventével. Maminak nagyon tetszett az új produkció. Szerinte csak napok kérdése és Levente mászni fog. Kíváncsi leszek! :)
A mamitól már régebben kapott Levente Tupperes kanalat és villát, most pedig tányérkát kapott hozzá. Nagyon édes a készlet! :) Jó szolgálatot fog tenni!