2009. szeptember 18., péntek

Sétálunk, sétálunk...

... egy kis dombra lecsücsülünk csüccs! :-)
Délelőtt 1 órácskát aludt manócskám. Utána megebédeltünk (tök főzelék volt) és elmentünk sétálni. Először traktorral indultunk el, mert vásárolnunk kellett, csak utána indulhatott a mandula. ;-)




A házunk előtti (volt játszótéren) parkban sétáltunk. Itt azért szeretünk lenni, mert körben házak vannak, meg a töltés, így autó közelbe nem tud kerülni ez a kis futóbogár. :-)




Aztán kukuccskáltunk egy kicsit. Ezt a játékot itthon is szoktuk művelni. Imádja Levi! :-)




Az éjszakai eső maradványát persze nem lehetett reakció nélkül hagyni. Ezen persze nem csodálkozom, mert emlékeim szerint én is rajongtam a tócsákért. Bár úgy hiszem, én se ugrálhattam benne többet, mint Levente. ;-)



Több felvétel is készült, a frissek között láthatóak. Képeket is készítettünk, a szeptemberi diavetítésnél találhatóak.

A múlt heti nagy beszámolóból kimaradt, hogy kedden, mikor apa "szabin" volt, Matyi is járt nálunk reggel, 2 nagy szatyor ruhát hozott Levinek, amit az ikrek kinőttek már. Szuper kis farmerok és szabadidők voltak benne. Ami nagyon tetszett, hogy mindenből kettőt kaptunk. :-) Vannak köztük olyanok, amiket már tudunk használni, csak mivel a dereka még kicsit bő, lecsúszik, ezért vettünk ma egy hózentróglit (remélem így írják). Ime:


Séta után Levente a saját lábán jött fel a lépcsőn VÉGIG! Lépcsőzni szoktunk, de általában félután elfárad, de most egészen feljött (az 1. emeletig). :-)
Itthon volt egy kis szunya a cicin, most pedig játszik. Kivételesen el van magában. Ez is csak ritkán fordul elő. Nem soká uzsizunk és készítjük apának a vacsorát.
Közben gyerekdalokat hallgatunk...