2009. szeptember 18., péntek

Egy jobb felvétel + klubtagság + edzés

Este sikerült elcsípnem ezeket a pillanatokat. Itt már építőkockákkal játszik és talán a fényviszonyok is egy kicsit jobbak. Nagyon édes, ahogy örül a sikerének. :-)

Tegnap este egyébként hihetetlen módon már fél 9-kor elaludt, pedig nappal is szépen aludt. Reggel is csak 8-kor keltünk, éjjel is csak 1-szer. Most is pihen. El vagyok képedve, mire nem képes a borult idő. :-)
Mikor pocaklakó volt, akkor is csak szép, napos időben szeretett ficánkolni, egyébként pihengetett. Úgy tűnik ezt a szokását megtartotta. Kíváncsi leszek, délután fog-e majd aludni, illetve most mennyit fog.

Tegnap Levi hivatalosan is Disney könyvklub tag lett, mert megérkezett az első csomagja. Ebben egy Verdák könyv lapult + Verdák CD + Verdák hátizsák. Nem mondom, hogy olcsó mulatság, de úgy döntöttem, hogy a Levi után járó családi pótlékból, ha minden hónapba félreteszünk neki 10eFt-ot, akkor a fennmaradó összegből még futja erre is. Ezek biztosan minőségi könyvek, a CD-k is jól fognak jönni és mindig van valami ajándék is mellé (most a hátizsák volt). Boltban nem kapnánk meg ezeket ennyiért.

Este futóedzést szerettem volna tartani magamnak, de nem igazán jött össze. Amikor apa készült futni, mi is felöltöztünk Leventével és lementünk. Manócskának nem akart lába nőni, csak csimpaszkodott rajtunk, pedig ilyet nem szokott. Elképzelhető, hogy félne a sötétben? Hát nem tudom, mindenesetre összesen egy másfél kört sikerült futnom a háztömb körül, amit végig ordított apa kezében, aztán mi fel is jöttünk, apa meg futhatott. Jövő hétvégén lesz a közelben (Ásotthalmon) egy verseny, amire beneveztünk, arra szerettem volna egy kicsit készülni. Kíváncsi leszek, ma nagyobb sikerrel fogunk-e járni...