2009. október 25., vasárnap

Kiegészítések

Múltkor még sok minden kimaradt a beszámolómból, mert hirtelen be kellett fejeznem. Most pótolom, de előbb beszámolok az utóbbi napokról. Kezdjük a képekkel.
Levente továbbra is imád teregetni segíteni, csak mostmár hűvösebb van az erkélyen, ezért már a teregetéshez is fel kell öltözni. Előkerültek a kutyusos kiscipők újra. Az erkélyre jók.
Az autózás és dömperezés volt a menő játék a napokban. Már apát is sikerült rávennie, hogy tologassa. :-)
Pénteken nagy takarítást csináltunk és még a nagy ágy is össze lett csukva, aminek vannak gurulós puffjai. Leventének rögtön meg kellett vizsgálnia:
Egyre többet mászik megint és hasal le. :-) Olyan nagyfiús...
Tegnap pedig így ébredt:
Jó volt, hogy pénteken ünnep volt és apa nem dolgozott, mert így legalább Leventére is jutott ideje. Takarítás közben (is) sokat huncutkodtak. Késő délután a mamáékhoz is kiautóztunk.
Tegnap apa versenyen volt, így Levivel kettesben fogadtuk délelőtt az újabb lakásnézőket. Eddig ők tűntek a legkomolyabbnak. Sz. Gabi hozta őket. Egyelőre még átgondolják. Kíváncsi leszek. Jó lenne már az átgondolásoknál tovább is jutni. Délután túrógombócot csináltunk Levivel, hogy meglepjük apát. Most csináltam életemben először, de nem lett rossz. Utána sétálni mentünk. Jó kis fogócska lett belőle. Hál'Istennek nem én kergettem Levit, hanem ő kergette az egyik szomszéd kisfiút, amíg az oda nem fordult hozzá, utána Levi menekülőre fogta és Gáborka kezdte kergetni. :-) Aranyosak voltak.
Ma az óraállítással Levi belső órája is elállítódott szerintem, mert magához képest korán kelt, fél 8-kor. Delelni viszont nehezen sikerült csak. Még alszik.
Hát ennyi, most olyan különleges dolog nem történt. Majd jövő héten. :-)
Évfordulók, hónapforduló, kirándulás, stb. De erről majd akkor. ;-)

És akkor jöjjön még néhány dolog Leventéről, amiket nem kötök napokhoz.
A fogzás miatt sokat rágott mostanában, ezért előkerestem neki a fogszabályzós cumit. 1 hétig jó is volt, de az alatt úgy szétrágta, hogy már nem merem odaadni neki, így most megint a játékokat rágja. :-(
Egyre ügyesebben építőzik, már a faépítőt is teszi egymásra. Labdázni is imád. Sokszor úgy főzök, hogy közben focizunk. :-) Jól nézhetek ki ilyenkor: fakanállal a kezemben rugom a labdát. :-D
A dömper is kedvenc. Ha eszébe jut, hozza nekem, hogy tologassam. Már apát is rávette.
Az evés is egyre jobban alakul. Egyre többet eszi a mi kajánkat. 2-3 hete tejbegríz a reggeli, mert nagyon szereti. Vacsira pedig többnyire katonákat eszünk. Délben és uzsira pedig, ami van. Az édességek (na nem csokira kell gondolni), sütik bármikor lecsúsznak a pocakba. Egyedül a húsokkal állunk még hadilábon, mert abból kevés van, amit hajlandó lenyelni turmixolás nélkül, ezért kb. 2 naponta még kap húsos bébiételt, nehogy vashiánya legyen.
Egyre több "produkciót" tud. Nagyon szépen tud tapsikálni, már a pápázás is megy. Meg tudja mutatni hol az ő füle, az anyáé és az apáé. Bárum néven a száját is bügyürgeti. És ciróka-marókázni is sikerül néha.
Újabban mikor követ a wc-re, mindig tép magának egy kocka wc papírt és törölgeti a pocakját vele. ;-)
Egyre több dolgot megért, már időnként hallgat is ránk, hogy pl. "Tedd ide..., Tedd oda..., Hozd ide..., Vidd oda..., Mutasd meg nekem..." stb. Egyre többet olvasunk és mindig mutogat a mutatóujjával. Tündéri. :-)
Tegnap este a Csillag születik alatt csomót táncikolt. Egyszer majdnem ugrálás lett belőle. Olyan jókat nevettünk rajta, ő meg még jobban produkálta magát.
Szabályosan huncutkodik néha velünk, direkt. Kis mókamester. :-)