2009. június 9., kedd

Hétkezdet

Nem akarom elkiabálni, de talán vissza állt a "régi" rend az alvásban. Ma délben is aludt Levente 2 órát és most is elaludt. Remélhetőleg alszik egy félórát-órát.
Tegnap is aludt délben 1 órát, séta közben fél órát és este 6-kor egy félórát. Sőt, éjjel is nagyon rendes volt. Sokáig tévéztünk, így 11-kor feküdt le és csak reggel 7-kor kért cicit, addig aludt szépen. Akárhogyis számolom, az 8 óra egyben. Nagyon kis ügyes. :-)
Ma egyébként igazi nyári meleg volt/van, ezért már a zokni is lekerült a lábáról és most éppen így alszik, mint egy kis gombóc, csupasz talpikákkal. :-)
Ma nem történt különös. A délelőtt gyorsan elszaladt, ebéd után sétálni mentünk. Először a postán befizettünk egy számlát, aztán bevásároltunk. Hintázni is szerettünk volna, de sajnos foglaltak voltak. Viszont kipróbáltunk egy rugós lovacskát (majd csinálok róla képet is egyszer). Nagyon tetszett neki, de még nem tudja magától mozgatni és kicsit nagy is még neki, de azért jókat kacagott rajta, miközben mondogattuk a Gyí paci paripát.
Pihi előtt jól bevacsorázott. A zöldségesnél láttunk ma őszibarackot és gyorsan vettem is neki párat, azt turmixoltam össze neki egy kis gabonapehellyel (hogy sűrűbb legyen). Úgy csúszott neki, hogy rögtön 2 adagot bekapott. :-) Hát hiába, tudja mi a finom! :-)

A tegnapi nap izgalmasabb volt. Delelés után fél 1-kor nyakunkba kaptuk a város és a traktorral elindultunk a Kárász utcára. Szabadtéri jegyekért mentünk. Ha már ott jártunk, meglátogattuk a mamát a munkahelyén és bemutattuk neki az új kiscipőt, aminek az árát tőle kaptuk. Levente produkálta magát a munkatársaknak, nagyon kis vacak volt. :-) Nem csak azt mutatta meg, hogy tud szaladni, hanem még lépcsőzött is párat. Élvezi nagyon a sétálgatást ebben a cipellőben. Természetesen még kézen fogva. El is fáradt a sok élménytől és mozgástól, így hazafelé végig aludt (fél órát). Én is kellemesen elfáradtam, 3-ra értünk haza és végig sétáltunk - sajnáltam a pénzt buszra, mikor ilyen szép idő van.

Múlt héten is sok érdekes történt velünk, de azokat majd legközelebb mesélem el dióhéjban.
Megyek vacsorát főzni, amíg még alszik a mi nagyfiúnk. :-)